Det nordnorske plateselskapet Rob Mules Records arrangerer mini-festival

Nyhet

Det nordnorske plateselskapet Rob Mules Records arrangerer mini-festival

Tidligere i år startet Terje Storvig, Rolf-Erik Østerås og Anders L. Rasmussen plateselskapet «Rob Mules Records» for metallband i Nord-Norge. 24. februar 2018 sparker de i gang mini-festivalen «Rob Mules Records – Annual Rock Show» på Driv. Dette er et årlig arrangement for alle med forkjærlighet til kvalitetsmetall og rockegrupper som fremfører egenkomponerte låter.

«En knippe av bandene som er signert til plateselskapet vil denne kvelden gi deg en rockeleksjon du sent vil glemme. Her er det bare å bestille billetter i god tid. Den intime Isbjørn Scene på Driv vil bli fylt til randen av rockeglade publikummere. På scenen står noe av det beste Nord-Norge har å by på innen metal-sjangeren», forteller Anders L. Rasmussen.

Konferansier og første band annonsert
Fem band skal opptre på den første utgaven av mini-festivalen. I dag kunne vi allerede avsløre at Vederkast er én av disse. Vederkast er et melodisk, progressiv hardrock-band fra Tromsø. Tidligere i år signerte de med Rob Mules Records, og i 2018 gir de ut oppfølgeren til sitt debutalbum, «Northern Gothic». For å lede publikum gjennom kvelden har de fått Jørgen Hjertsen til å være konferansier. Hjertsen er en kjent stemme fra blant annet Alfheim og fra Tromsø Storm sine hjemmekamper.

Bandene som skal spille på festivalen annonseres en etter en frem mot 1. desember på Facebook-sidene til Rob Mules Records og Studentsamfunnet Driv. Neste band annonseres allerede tirsdag 21. november kl. 12.00, og billettene ligger allerede ute for salg.