Adjentist spiller også under Rob Mules Records - Annual Rock Show

Nyhet

Adjentist spiller også under Rob Mules Records - Annual Rock Show

Neste band er klare for Rob Mules Records - Annual Rock Show i februar!

Vederkast og Ohmwork er allerede klare. Nå er nok et Tromsøband klart - Adjentist ! 

Adjentist ble etablert i 2012 med et ønske om å skape noe litt annerledes til sitt lokale musikkmiljø. Bandet har hentet inspirasjoner fra flere ulike elementer innenfor metall, men har sterkest røtter til den progressive og eksperimentelle delen av sjangeren. I låtene finner du både melodiske refrenger, mye bakgrunnsgitarer og stemning som skaper en spesiell atmosfære, og ikke minst steinharde riff som du enten kan headbange til, hoppe til, eller til og med danse til.
 

Neste band avsløres tirsdag 28. november kl. 12.