Høstslippet: Del 3

Nyhet

Høstslippet: Del 3

Vi er svært stolte over høstens konsertprogram ved Studentsamfunnet Driv og har gledet oss lenge til å offentliggjøre dette til studenter og den øvrige befolkningen i Tromsø. Her er de siste artistene/bandene som kommer til oss i høst:

MATOMA, 18. August (DebutUKA)

DJ og produsent Tom Lagergren (aka Matoma), kjent for sin danseorienterte tropical house musikk, har i løpet av kort tid blitt en av de største eksportvarene innen norsk musikk. Med millioner av avspillinger på strømmetjenester hver måned og utsolgte konserter over hele verden har det vært vanskelig å ikke legge merke til Matoma de siste årene.

"Dette er en booking vi er svært stolte over og få dele med alle, spesielt studenter ved Universitetet i Tromsø Norges arktiske universitet. Sist gang Matoma spilte i Tromsø ble konserten utsolgt på ett par timer og vi forventer det samme trykket nå. Vi vil ikke legge ut billettene før 1. august, dette for å sikre at også nye studenter som kommer til byen skal få muligheten til å se og oppleve en av norges største eksportvarer innen norsk musikk", sier PR - og markedsleder Ildri Jørgensen ved Studentsamfunnet Driv 

Billetter - NB! BILLETTER LEGGES UT FOR SALG 1. AUGUST KL. 12:00

BLACK DEBBATH, 23. August (DebutUKA)

Black Debbath har levert blytung, norskspråklig politisk rock med humor i drøye femten år. Fra gjennombruddet “Tung,tungpolitiskrockmedProblemerinnadiHøyre”i 1999 til fjorårets mesterlige “UniversellRiffsynsing”med den clairvoyante hit-singelen “DumDumMinister”har de kontinuerlig kommet med fengende skråblikk på samfunnet akkompagnert av blytunge rytmer og feite søttitallsinspirerte bluesriff.

Billetter - http://betal.driv.no/salg/2017/black-debbath

HAYSEED DIXIE, 15. September

Hayseed Dixie er et amerikansk band som startet i 2001 med utgivelsen av sitt første album, "A Hillbilly Tribute til AC / DC". Bandet utfører en blanding av deksjonsversjoner av hardrocksanger og originale komposisjoner i en stil som er en unik blanding av bluegrass og rockmusikk, og de er anerkjent som skaperne av den musikalske sjangeren "Rockgrass". Bandets navn er et språklig spill på navnet på bandet AC / DC. Studioalbummet, "Hair Down To My Grass", ble utgitt 12. januar 2015 over hele verden og tilbrakte 3 uker på nummer 1-spot på UK Country Chart. Bandet lanserte det nye albumet i Storbritannia med en forestilling av "Eye of the Tiger" på Jools Holland Hootenanny Nyttårsaften BBC TV-show. Et nytt album med tittelen "Free Your Mind and Your Grass Will Follow" ble gitt ut i april 2017.

Billetter - http://betal.driv.no/salg/2017/hayseed-dixie

KRISTIAN KRISTENSEN, 18. November 

Kristian Kristensen har etablert seg som en av de virkelig store stemmene og låtskriverne her til lands. Han har imponert gjennom opptredenes på Senkveld og P3 Gull. Han har solgt ut Rockefeller og sluppet EP'en "Før det blir for seint", og publikum har omfavnet låter som "Kan du lære mæ?" og "Du som snakke". Kristian ser aller mest på seg selv som en singer-songwriter, inspirert av blant annet indie, folk, pop og elektronika. Låtskriveren og historiefortelleren velger å skrive og synge på sin egen dialekt fordi det, akkurat nå, føles nærere og sterkere. Mest naturlig. Samarbeidspartnerne beskriver ham som en som kjenner popformatet godt, men som er aller mest komfortabel når han kan utfordre og strekke litt på sjangerbegrep og begrensninger.

Billetter - http://betal.driv.no/salg/2017/kristian-kristensen

THE BAND CALLED OH!, 2. Desember

The band called Oh har siden oppstarten i 2011 gitt ut to EPer og et kritikerrost og Spellemansnominert album. I 2016 jobbet de med, og framførte bestillingsverket «Guerrilla Gardening» for Varangerfestivalen og 25. mai slapp de første utdrag, «Tree Hugger», fra albumet som slippes kronologisk i høst. «Guerrilla Gardening» er en ode til det grønne og fruktbare. Musikken trekker linjer til artister som Anderson Paak, Frank Ocean og The Weeknd og tilhører en sjanger vi ser former den nye popmusikken på internasjonalt nivå i dag. Bandet fra Tromsø har tidligere fått enestående og utelukkende positive kritikker for sine uforglemmelige liveopptredener med deres unike tolkning av neosoul-sjangeren. De har lagt godt over 200 spilte konserter bak seg i både Norge, USA, Spania og Russland, og etter fullsatte By:Larm-konserter i 2014 skrev Aftenposten at de har et helt spesielt internasjonalt sound.

"Vi har fått mange etterspørsler fra vårt publikum om å booke The Band Called Oh! og det har vi klart! Dette er en unik booking som vi er svært stolte over. Det at de er fra Tromsø gjør det bare enda mere spesielt! Vi har allerede begynt å telle dagene til desember og vet at dette blir en konsert som skriver seg inn i veggene på huset", sier PR - og markedsleder Ildri Jørgensen ved Studentsamfunnet Driv 

Billetter - http://betal.driv.no/salg/2017/band-called-oh