Høstslippet: Del 2

Nyhet

Høstslippet: Del 2

Vi er svært stolte over høstens konsertprogram ved Studentsamfunnet Driv og har gledet oss lenge til å offentliggjøre dette til studenter og den øvrige befolkningen i Tromsø. Her er de neste 5 artistene/bandene som kommer til oss i høst:

COUCHERON, 15. August (DebutUKA) 

I november kom multitalentet endelig med ny musikk fra sitt kommende debutalbum, midt under den Nord Amerikanske turneen til Lemaitre der Coucheron opptråtte som «Special Guest» i 21 byer. LOUD//PUZZLED ble fort dratt frem av den internasjonale blogosphæren og nådde 1. plass i Hypem sin «most popular» liste. Videre ble Loud listet påNRKp3 før den begynte å bevege seg på Spotify USA sin viral-liste, og Coucheron ble kort tid etterpå utnevnt som et av Napster sine hotteste tips for 2017. I mars slapp Coucheron «Barely Floating»som også toppet Hype Machine sin hitliste, i tillegg til blogoppmerksomhet og radiospilling verden over.

Billetter - NB! BILLETTER FÅES KJØPT I DØREN

CEZINANDO + MISS TATI, 17. August (DebutUKA)

I november vant Cezinando Årets Nykommer på P3 Gull, og gjorde en minneverdig fremføring av radiohiten “Botanisk Hage”. Cezinando blir med god grunn omtalt som en sann poet, og har et eksplosivt live-show som har tatt hele landets festivalpublikum med storm det siste året. Sansen for tekst resulterte også i at han foran både navn som Stein Torleif Bjella, Jenny Hval og Karpe Diem håvet inn prisen for Årets Tekstforfatter under Spellemannprisen januar 2017  – hvor han også var nominert i Årets Urban og Årets Album. Året har altså startet godt, og splitter ny musikk er i vente gjennom våren – før han tar fatt på en ny festivalsommer.

Billetter - http://betal.driv.no/salg/2017/cezinando-miss-tati

WHITE ASCOT, 30. September

White Ascot - "NEW IN" er et stjerneskudd på jazzhimmelen i nord! Bandet beveger seg i et musikalsk landskap med elementer fra jazz, neo-soul, hip hop og elektronisk musikk. De komponerer fengende, gode låter som raskt fester seg på hjernen. Tross sin ung alder skriver bandet reflekterte tekster som virkelig er verdt å lytte til. Bandet var i fjor på Nord-Norgeturné i regi av Nordnorsk Jazzsenter, som gjennom turnéprosjektet Monitor ville øke jazzinteressen blant de unge. White Ascot slapp deres første EP «Pilot» i 2016 med en Live in Studio-video av tittelsporet. De unge musikerne spås ei stor framtid og frontfiguren Frida Lydia Waits hylles allerede for sin spesielle stemme.

"Vi er alltid opptatt av å støtte lokale band og gleder oss veldig til å høre White Ascot - "New In" i september" som kommer fra Tromsø og som i fjor slapp en utrolig bra EP", sier bookingansvarlig Vasil Gjuroski ved Studentsamfunnet Driv 

Billetter - http://betal.driv.no/salg/2017/white-ascot

CC COWBOYS, 21. Oktober

De siste sommerne har CC Cowboys spilt en rekke konserter rundt omkring i Norge, og med sin rikholdige diskografi trenger ikke Magnus Grønneberg være redd for å ha lite materiale å ta av: "Det er vel snarere et luksusproblem, at vi nesten har for mye å ta av. Selvfølgelig er det noen låter vi føler vi må spille, fordi publikum forventer det. Det er alltid noen som ønsker å høre for eksempel "Tigergutt", og da har vi ikke tenkt å skuffe dem. Når vi drar på turné skal vi underholde publikum og oppfylle ønskene deres, ikke være sære på hva vi spiller. Det kan vi være i studio. Samtidig vil det alltid være store muligheter for at vi legger inn en og annen overraskelse."

"Vi har vært så heldige å fått booket et av Norges mest legendariske band, nemlig CC Cowboys. Vi gleder oss til allsang av "Tigergutt" og god stemning i blant publikum i oktober", sier PR - og markedsleder Ildri Jørgensen ved Studentsamfunnet Driv 

Billetter - http://betal.driv.no/salg/2017/cc-cowboys

OHMWORK, 11. November

Ohmwork slipper dobbeltalbumet, "Alyssa Drone" på vinyl, CD og digitalt 20. oktober. I den forbindelse drar de ut på en mini-turne - fra Alta i nord til Sandvika i sør. 11. november gjester de Isbjørn scene. Utgivelsen er et konseptalbum som forteller historien til piratdronninga, Alyssa Drone. Ohmwork har siden oppstarten i 2012 spilt over 60 konserter, inkludert en handfull festivaler, gitt ut to album, en EP og tre singler.

Billetter - http://betal.driv.no/salg/2017/ohmwork