AVLYST: Resirkulert sin releasekonsert

AVLYST: Resirkulert sin releasekonsert

Det et med ergelse vi melder at releasekonserten på Isbjørn scene 22.april avlyses. Dette skjer fordi vi ikke rekker å ferdigstille albumet i tide, da vi må spille inn halve plata på nytt. Lang historie kort: harddisken med nesten alle låtene våre på kortslutta før jul -i dét det skulle tas back-up. Disken ble sendt til et reparasjonsfirma som var sikre på at det kunne fikses, men nylig meldte de at disken ikke lot seg redde likevel. Dermed må vi tilbake i studio nå i april for å spille inn det som gikk tapt. Som plaster på kjøttsåret slipper vi ny singel i mai, og hvem vet, kanskje det nå blir flere låter på plata? Følg med for oppdateringer og nye slippdatoer. Takk for tålmodigheten! En varm hilsen fra bandet. 

Til informasjon: De som har kjøpt billetter vil få disse resturnert.