VI SLIPPER SMAKEBITER FRA VÅRENS KONSERTPROGRAM

Nyhet

VI SLIPPER SMAKEBITER FRA VÅRENS KONSERTPROGRAM

Etter at 2016 så langt har gått strålende er det veldig moro å kunne slippe første bit av neste års konsertprogram. Se det komplette programmet lengre ned i saken.

- Det er veldig fint med slike lyspunkt i mørketiden, hvis man føler seg litt deppa kan man bare glede seg til vårens konserter! Vi har allerede gått ut med noe, men vi har likevel flere godbiter i dette slippet. Vasil Gjuroski, bookingansvarlig Studentsamfunnet Driv.

Fra folkrock til samisk rap

Bookingene varierer i sjanger og kommer til å treffe et bredt publikum, man finner noe for enhver smak. Vi har booket følgende band til våren 2017: Staut, SlinCraze, Line Mari, Kaja Gunnufsen og The Modern Times i tillegg skal det avholdes en festival på Studenthuset i mars.

Folkrockbandet Staut fra Valdres gjester Driv for første gang og det ligger an til å bli en kveld hvor man kan få svinge seg litt. Staut har spilt på flere festivaler rundt om i Norge, så vi gleder oss til å få besøk av dem her i Tromsø. Rapperen Nils Rune Utsi, bedre kjent som SlinCraze kommer også til Driv til våren. Budskapet til SlinCraze er fred, kjærlighet og aksept uansett religion, kultur eller legning. SlinCraze har i høst vært aktuell med dokumentaren Arctic Superstar om hans liv som Samisk rapper.

Kaja Gunnufsen

Kaja Gunnufsen er kjent for å skrive låter med en god dose humor og selvironi. Kaja har vært nominert til både Spellemann-prisen (for årets nykommer) og P3-prisen. Kaja Gunnufsen slapp oktober 2016 albumet «Ikke Tenk på Det» som fikk femmere på terningen av både Dagbladet og Aftenpostens anmeldere.


The Modern Times

Tromsøbandet The Modern Times, tidligere kjent som Red Headed Sluts, skal også spille på Driv 1. april. Bandet slapp i forrige uke musikkvideo til låta «Key holes and Birds» som har fått masse skryt. Bandet kommer med nytt album på nyåret og ble nylig plukket ut til å spille på by:Larm.


Nytt og eksklusivt festivalkonsept

Det Oslobaserte kreative kollektivet At Home Music er sannsynligvis det musikkselskapet sør for polarsirkelen med sterkest tilhørighet til Nord-Norge. I et års tid har en gjeng Tromsøværinger, ispedd en del frisk blod sørfra, lagd liv og røre i hovedstaden og andre plasser uten mørketid eller midnattssol. I mars kommer de manns- og kvinnesterke tilbake til fødebyen med At Home and Away. Et to-dagers festivalkonsept som ser dagens lys for aller første gang.

På scenen på Driv kan du se band og artister som Peter Estdahl, Great People, Blood Forest Family, Jadudah, Jakob Ogawa og Juicy. Alle ferske og aktuelle på hver sin måte, klare for å vise deg ditt nye hjem utenfor hjemmet. Dette blir en veldig eksklusiv festival, da den finner sted på lille-scenen, Isbjørn-scene.

- Dette er kjempespennende og vi gleder oss til å se hvordan publikum tar imot dette. Vi slipper først festivalpass førstkommende mandag og vi kommer til å slippe dagspass etter hvert. Jeg tror vi kommer til å selge ut rimelig kjapt da dette er kjente og kjære band for tromsøpublikumet, og nå har man altså muligheten til å se de alle på en helg! Karina Hansen, PR og Markedsansvarlig, Studentsamfunnet Driv

Lover mer

Dette er langt fra det komplette konsertprogrammet til Driv, vi forventer å kunne slippe flere godbiter om ikke lenge

- Vi har nettopp solgt ut vår tiende konsert i år, og vi håper folk er like flinke å gå på konsert i 2017 som de har vært i 2016. Dette er langt ifra hele programmet, vi jobber enda med å lande flere band og artister. Vasil Gjuroski, Bookingansvarlig Studentsamfunnet Driv

Konsertprogrammet så langt:
13. januar – Liima (dk)
28. januar – Jaa9 & OnklP
10. februar – Sondre Lerche (StudentUKA)
18. februar – Dagny (StudentUKA)
10. mars – Staut
11. mars – SlinCraze
24.-25. mars – At Home And Away-festival
31. mars – Kaja Gunnufsen
1. april – The Modern Times
8. april – Line Mari

Her finner du komplett oversikt med mer info

Billetter fra denne runden av vårens konsertprogram på Driv legges ut her mandag 5. desember kl. 09:00