VI OPPGRADERER KONSERTLOKALET FOR DEN UTSOLGTE KONSERTEN MED SENJAHOPEN

Nyhet

VI OPPGRADERER KONSERTLOKALET FOR DEN UTSOLGTE KONSERTEN MED SENJAHOPEN

9. desember skal Senjahopen spille på Studentsamfunnet Driv. Opprinnelig skulle de spille på Isbjørn Scene, men fordi konserten solgte ut i så god tid har vi nå besluttet å flytte konserten til SNN-scene som tar mer enn fem ganger så mange publikummere. Senjahopen slipper nytt album 14. oktober og derfor forventer vi at etterspørselen ikke vil dabbe av med det første. Tvert imot forventes det motsatte.

Vi legger ut resten av billettene umiddelbart nå i kveld, og vi tror det kommer til å fortsette å renne ut billetter når Senjahopen i neste uke slipper nytt album. Dette blir veldig spennende, det er fortsatt to måneder igjen til konsert så det er mulig de selger ut SNN-scene også melder Karina Hansen, PR- og markedsansvarlig ved studentsamfunnet Driv.

Bookingansvarlig Robert Dyrnes utpeker Senjahopen som et band som er veldig populære blant publikum i Tromsø for tiden:
Ny skive kommer om få dager, og etter den fantastiske konserten de leverte under årets Bukta så er de i ferd med å bli et av de mest populære livebandene til publikum i Tromsø. Senjahopen er ikke bare verdens triveligste band, de har etter hvert også fått et stort repertoar av hits og kanonlåter, samt at de begynner å bli farlig bra å spille!

Dette er også det første norske bandet bookingansvarlig 2.0, Vasil Gjuroski, falt totalt for:
Frontmann Henrik Sandnes, Nord-Norges rockesvar på Pavarotti, fortjener og trenger en stor scene. Nå vil han og resten av Senjahopen stå på Tromsøs beste scene, klar til å starte juletrefesten.

Herregud som vi gleder oss til å få besøk av Senjahopen igjen!! avslutter Robert.