TRIPPELSLIPP

Nyhet

TRIPPELSLIPP

Æ, Jabba, Aiming For Enrike og Snö skal spille på Driv i løpet av november og desember!

Æ 12. november

Æ har siden 2008 sluppet en drøss med fullengderen- på både norsk, svensk og engelsk. Seneste i vår, EPen Sisimiut- spilt inn i den grønlandske byen ved samme navn. Æ spiller også i bandet Likholmen, som høsten 2015 slapp det audiovisuelle albumet Lillelivet. Siden debuten som soloartist har Æ spilt seg rundt i Norge og litt Sverige + et par andre land. Æ fikk i 2015 gleden av å se Thor Brenne vinne "Nordic Music Video Awards- beste regi" og være nominert til "UK Music Video Awards" for videoen til "Låt Alla Gamla Drömmar Dö" hentet fra 2015-albumet  "Æ"

Billetter og info

Snö 2. desember

Med tekster om livet, døden, kjærligheten og havet forsøker Martin Hotvedt og Hallvar Agersborg å lage energisk popmusikk med substans. Bandet har holdt på siden 2014, og har blant annet opptrådt på RakettNatt Klubb  i 2015, Rock mot Rus og Trænafestivalen i 2016. Dette blir deres første egne konsert - og det er selvfølgelig på hjemmebane! 7. oktober slapp de den singelen Krig som ble «Ukas låt» på P3, og de har mer spennende musikk på vei!

sno_-_fabian_ubeda-2_1.jpg

Snö
Snö (foto: Fabian Ubeda)

Billetter og info

JABBA + Aiming For Enrike 8. desember

8. desember blir det dobbelkonsert på Isbjørn scene med to svært spennende band!

Jabba er en duo opprinnelig fra Sørreisa i Troms, med base i Tromsø. De spiller hard rock og har herjet landet og Europa i flere år nå. De har nå et album på vei, og vil spille materiale fra dette.

jabba.jpg

JABBA
JABBA

Duoen Aiming For Enrike spiller rytmisk og inntryksmessig superintens progressiv fuzzpop. De er veldig vanskelige å sette i bås, men musikken har innslag av både jazz og punk. Sluttproduktet er likevel energisk, morsomt, intenst og overraskende hele veien. Duoen består av Simen Følstad Nilsen og Tobias Ørnes Andersen. Minimalisme har aldri hørtes så storband ut og få storband låter så store som denne duoen. Låtene og ideene er smidd rundt i seg selv, og er så interessante og selvstendige at det verken trengs musikalske turer rundt månen eller vokal for å få noe sagt.

magpie_hakonborg_aimingforenrike.jpg

Aiming For Enrike foto: Håkon Borg
Aiming For Enrike (foto: Håkon Borg)

 

Billetter og info

 

Andre konserter på driv denne høsten som er verdt å få med seg:

14/10 - Bendik

15/10 - Monica Heldal

20/10 - Bernhoft & The Fashion Bruises

21/10 - Kråkesølv

22/10 - Årabrot

4/11 - Paal Flaata

10/11 - Moddi

19/11 - Cazadores

7/12 - Bigbang

9/12 - Senjahopen

Mer info og komplett program finner du på vår programside