HILS PÅ VÅR NYE TEKNISK SJEF, KJETIL

Nyhet

HILS PÅ VÅR NYE TEKNISK SJEF, KJETIL

Det kommer til å bli litt av en pangstart for vår nye tekniske sjef. DebutUKA arrangerer KanonKveld torsdag 25. august i samarbeid med RakettNatt, hvor hele 8 band skal på scenen samme kveld! Resten av høsten byr også på et tett og variert program og det blir nok å henge fingrene i. Vi kan nesten garantere at Kjetil ikke kommer til å kjede seg på jobb.

Selv gleder han seg til å komme igang:

-Hvis man er musiker, et band eller artist er det så utrolig befriende å kjenne på følelsen av at det tekniske fungerer. Jeg ser virkelig frem til å jobbe sammen med de frivillige, teknikere og ansatte for å gjøre Driv til den scenen hvor vi får oppleve våre artister på sitt aller beste! Forteller Kjetil

Kjetil Andreassen

Vi ønsker Kjetil hjertelig velkommen til Studentsamfunnet Driv!