FLERE KONSERTER: PAAL FLAATA OG SLØTFACE

Nyhet

FLERE KONSERTER: PAAL FLAATA OG SLØTFACE

Dette har vært en vår som har gått over alle forventninger og vi gleder oss enormt mye til høsten! Vi har riktignok sommerstengt nå, men det hindrer oss ikke i å overraske likevel. Vi har gjort to nye bookinger til høstens konsertprogram.

17. september - Sløtface

Slutface er skitten, indieskranglete pop-punk fra Stavanger. Som et sintere Wombats inspirert av 90-tallets slacker helter kombinerer de det fengende og dansbare fra britisk pop-rock og New-Wave med det upolerte og ærlige uttrykket til amerikansk vestkyst- garage. Bandet blir rost for sitt punka, utagerende live-show som kombinerer de gøyeste moshpitopplevelsene med allsang på grensen.

Mer info og billetter

4. november - Paal Flaata 

pal_flaata.jpg

Pål Flaata

Paal Flaata er kjent for sin usedvanlig vakre stemme og storslagne vokalprestasjoner. I 10 år frontet Paal Flaata bandet Midnight Choir, og i kraft av sin stemmeprakt satte han gruppa på det europeiske kartet.

Mer info og billetter

 

Konserter som allerede er sluppet for høsten 2016:

1/9 - Blodsmak

2/9 - Thulsa Doom

3/9 - CLMD

6/9 - No Age (US)

22/9 - Seigmen

30/9 - Hollow Illusion + Dull Boy Jack

1/10 - Jaa9 & OnklP

7/10 - Bob Hund

15/10 - Monica Heldal

20/10 - Bernhoft & The Fashion Bruises

21/10 - Kråkesølv

22/10 - Årabrot

19/11 - Cazadores

9/12 - Senjahopen

Mer info om de enkelte konsertene finner på programsiden. Vi har fremdeles noen godbiter igjen, dere bør glede dere!