Bendik kommer til Studentsamfunnet Driv.

Nyhet

Bendik kommer til Studentsamfunnet Driv.

Buktafestivalen har kommet seg trygt i havn etter det som har vært en kjempeflott festival, og vi kan endelig avsløre hvilke artister som spilte på Bukta som også skal ta turen til Driv i høst. 

Vi er veldig glade for å kunne fortelle at vi har booket Bendik til Driv fredag 14. oktober! Bandet som spilte på Buktafestivalen fredag fikk en femmer av iTromsøs anmelder og det er all grunn til å glede seg! Billettsalget vil starte senere.

Mer info her

I tillegg kan vi nå avsløre at Tromsøbandet Sunshine Reverberation skal varme opp for No Age som spiller på Driv 6. september. Nordlys ga konserten til Sunshine Reverberation på Bukta en firer og kalte de et av de mest spennende band Tromsø har. 

Mer info her

I tillegg skal Sejnahopen spille på Driv i desember, og selv om konserten er annonsert for ei stund siden er det absolutt verdt å nevne! Senjahopen steppet inn for DeLillos som måtte avlyse sin konsert på Bukta, og konserten fikk en firer av iTromsø.

Billettsalget er allerede godt i gang til både Senjahopen og No Age, og her kan du kjøpe billetter. Billettsalget til konserten med Bendik vil annonseres senere via Facebook.

Høstens konsertprogram på Driv er variert, tett og kjempebra, men det er fremdeles ikke komplett og vi har enda noen godbiter igjen!

 

Foto: Simon Skreddernes