LEDIG STILLING

Nyhet

LEDIG STILLING

Studenthuset Driv søker teknisk sjef

Driv er tromsøstudentenes storstue og drives på ideell basis. Studenthuset Driv AS er et datterselskap av Norges Arktiske Studentsamskipnad. Studenthuset Driv AS legger til rette for at Studentsamfunnet Driv kan gjennomføre sine mange arrangementer. Medlemmene i Studentsamfunnet Driv jobber frivillig og sørger for aktivitet og arrangementer på Driv. Hovedformålet til Studenthuset Driv AS er å tilrettelegge og styrke et bredt og omfattende, selvorganisert sosialt og kulturelt tilbud til studenter og befolkningen i Tromsø. De ansatte i Studenthuset Driv AS skal tilrettelegge for et optimalt velferdstilbud for frivillige og studenter i Tromsø.


Vi trenger en  teknisk sjef som er villig til å by på seg selv og som innehar god teknisk kompetanse! Teknisk sjef vil jobbe tett med booking sjef og de frivillige på huset. Hovedoppgaver for stillingen er å sørge for et stabilt og trygt arbeidsmiljø for de frivillige som jobber med teknisk, samt sikre at Driv leverer et godt tjeneste- og serviceprodukt til de mange involverte slik at både artist og publikum får en uforglemmelig opplevelse. Våren 2016 ble det avviklet opp mot 40 arrangementer med tekniske behov på Driv.


Vi trenger deg som

 • Har kunnskap og erfaring med lyd, lys, scene og vedlikehold av disse. 
 • Evner å jobbe selvstendig samtidig som du har gode samarbeidsevner
 • Er entusiastisk og deltar aktivt i utviklingen av Studenthuset
 • Har høy arbeidskapasitet og fleksibilitet
 • Har interesse for kultur, og gjerne erfaring fra kulturlivet i Nord


Dine oppgaver som teknisk sjef er blant annet

 • Ansvar for og vedlikehold av lyd- og lysteknisk utstyr på tre scener og tre øvingsrom.
 • Overordnet ansvar for teknisk tilrettelegging i forkant, under og i etterkant av alle arrangement
 • Overordnet ansvar for opplæring av de frivillige i teknisk gruppe
 • Ansvar for søknader og rapportering som er relevant for tekniskavdeling (MUO)


Vi kan tilby

 • Et ungt og trivelig arbeidsmiljø
 • Muligheten til å jobbe ved en av Nord-Norges største konsertscener
 • Fleksible arbeidstider
 • Varierte arbeidsoppgaver, hvert arrangement er unikt
 • Noen ganger bowler vi og vi spiser alltid kake på bursdager


Stillingsprosent: 75 % - stillingsprosenten er fleksibel. Studenthuset følger i stor grad studieåret, dette innebærer noen hektiske perioder og lav aktivitet i andre perioder. Stillingen vil medføre arbeid også på kveldstid og i helger.
Søknadsfrist: 19.juni 2016
Tiltredelse: Etter avtale, men senest 1.aug  2016


Spørsmål om stillingen og søknad rettes til: Daglig leder Emma Lindhult emma@driv.no / 936 78 009
Vil du være med på å ta Driv til nye høyder, ikke nøl med å ta kontakt! På grunn av sommerferie er vi svært fleksible med tanke på intervju og ansettelsesprosessen generelt. Ta kontakt med oss hvis det høres interessant ut, hvis du har spørsmål eller hvis du bare vil være med å bowle!