Bob Hund kommer til Driv!

Nyhet

Bob Hund kommer til Driv!

Fredag 13. mai kunne vi avsløre at vi har booket indie-bandet Bob Hund som kommer til Driv 7. oktober. Vokalist Thomas Öberg ser fram til å lage show i Tromsø og lurer på om det er noen som har et kor bandet kan låne til konserten. Bob Hund har et særpreg som de har klart å holde vedlike i flere tiår og som har ført til at de omtales som et av Skandinavias desidert mest unike og kreative band. De har gitt ut 7 album og 4 EPer, og selv om de tidligere har utfordret seg selv til det ytterste musikalsk sett klarer de likevel å begeistre. De har et album på vei, som er forventet å komme ut i september 2016. De har allerede sluppet første singel, Brooklyn Salsa, en energisk partylåt.

Utfordrer publikum
Bob Hund utfordrer publikum med eksplosivitet og uforutsigbarhet man ikke finner hos mange andre band. Bob Hund kombinerer energiske låter med catchy tekster som synges på herlig skånsk dialekt og Thomas Öberg er et unikum av en eksentrisk og karismatisk frontfigur. Alt ligger med andre ord til rette for at dette blir en het kveld på Driv.

Hoppende glad booking-sjef
Booking-sjefen på Studentsamfunnet Driv, Vasil Gjuroski, har flere ess i ermet for høsten, men gleder seg kjempemasse til konserten med Bob Hund som han mener blir et av høstens høydepunkt.

-​ Med Bob Hund kan du forvente det uventede! Denne konserten vil definitivt være et av høydepunktene i høstsesongen og en konsert som vil skives inn i minnebøkene- med et fullsatt Driv med hoppende, glade fjes. Jeg er sikker på at alle som kommer på konserten 7. oktober kommer til å sovne med et smil om munnen. Jeg gleder jeg meg masse!!

Billettsalget er i gang allerede, og Driv ønsker alle velkommen til festen. Hvis noen faktisk har et kor å låne Bob Hund kan de ta kontakt.Dette er bare en liten smakebit av høstens konsertprogram som kommer 1.juni.