StudentUKA 2016

StudentUKA 2016

StudentUKA i Tromsø 2016 arrangeres fra 9-20 februar og sparkes i gang med LilleUKA 9-10 februar. LilleUKA er en kulturfestival for de små studentbarnehagebarna. Barna får komme på campus hvor de får være med på masse aktiviteter hvor bland andre Kraft, Ompagniet og FN-studentene bidrar til å vise barna UiT. LilleUKA arrangeres på dagtid tirsdag og onsdag.

Under selve StudentUKA kan du oppleve studentrevy, konserter, tur til Macks ølbryggeri, lynkurs i hukommelse, temafester, masse moro og ikke minst topp steming! Folkene bak StudentUKA er veldig stolte for å ha booket blant annet Karpe Diem og Nico & Vinz. Disse konsertene ble utsolgt allerede før jul, men fortvil ikke, StudentUKA byr på flere konserter. Kakkmaddafakka fra Bergen er aktuell med nytt album denne våren og lørdag 13. februar spiller de for første gang i Tromsø. Kakkmaddafakka regnes som et av Norges beste liveband, og er kjent utover Norges grenser for å skape liv og røre på sine konserter. I år kan du også oppleve bandkveld med lokale band som Red Headed Sluts, Beach Bitches og Bitches Brew som spiller på Isbjørn Scene fredag 19. februar. Konseptet bandkveld er nytt i år, det ryktes å bli en tradisjon hvor lokale band får sjansen til å vise seg fram. 

Bitches Brew
Bandkveld med blant andre Bitches Brew

I tillegg til konserter arrangeres det pokerturnering, temafester og Mack inviterer til tur til ølbryggeriet i Nordkjosbotn. Studentrevyen har premiere onsdag 17. februar og med tittelen “Det Humoristiske Fakultet” lover de trening av lattermusklene.

Vi ønsker å bygge videre på tradisjonen for studentrevy i Tromsø. Vi vil skape en gnist for
revy i studentsjela
” forteller revysjef, Oda Klingenberg, om årets oppsetning.

Med andre ord: StudentUKA har et svært variert program og det er bare å glede seg!  Mer informasjon finner du på StudentUKAs Facebook-side.