Studentlekene 2016

Nyhet

Studentlekene 2016

Studentlekene arrangeres i år i Tromsø og Driv er med!
Åpningsfesten skal holdes på Studentsamfunnet Driv. Studentlekene er så heldige å ha fått komikeren Trine Lise Olsen som konferansier under seremonien. Hun tar pause fra sin kritikerroste forestilling "Æ har rætt" til å komme til Tromsø. Denne fantastiske kvinnen er hysterisk morsom og kan virkelig få enhver til å dra på smilebåndet! I tillegg vil det være konsert med Red Headed Sluts og Ágy. Red Headed Sluts er en storfavoritt her i byen, og dette Tromsø-bandet skal invitere på litt rock som virkelig setter festen i gang. RHS er ute med ny singel med navn ”State of Joy” og har fått gode tilbakemeldinger. Disse guttene skal bidra til en fantastisk bra kveld. Ágy briljerer innenfor samisk elektropop. Hun skriver låter med et moderne og edgy uttrykk på både engelsk og samisk. Ágy er også gjerne kjent for sangen ”Hjerterått” som hun skrev i 2013 for serien med samme navn, som er blitt vist på NRK Super. Hun er nå ute med ”Arvedávgi(Rainbow)” og ”Supercrush”.


"Under åpningsseremonien skal Àgy by på samisk joik, og dette er noe vi gleder oss til å vise resten av student-Norge!" Sier ansvar for sosiale medier, Daniel Villmones

Åpningsfesten finner sted på Driv den 25. februar. I tillegg vil Driv fungere som arena for deler av idrettsprogrammet under Studentlekene. Både styrkeløft og Jiu Jitsu No-Gi

Programmet på Driv er som følger:
Onsdag 24. feb kl. 19:00 MonsterQuiz
Torsdag 25. feb kl. 19:00 Åpningsseremoni
Fredag 26. feb kl. 10:00 Styrkeløft
Fredag 26. feb kl. 22:00 Konsert: RSP & Thomax Support: Kimichi / KingSkurkOne
Lørdag 27. feb kl. 10:00 Jiu Jitsu No-Gi
Lørdag 28. feb kl. 12:00 Gratis vaffel

Følg studentlekene på Facebook for mer info om de ulike arrangementene. Vi på Driv synes det er fint med slik arrangementer som skaper litt variasjon i tilbudet vi har her på huset, så vi ønsker Studentlekene hjertelig velkommen til oss!