Velkommen til våre to nye vikarer

Velkommen til våre to nye vikarer

Bookingansvarlig Robert Dyrnes vil ta ett års permisjon fra Studentsamfunnet Driv fom 1. januar 2016 på bakgrunn av at han blant annet ønsker å fokusere mere på platebutikken «backbeat». Studentsamfunnet Driv har derfor hentet inn Vasil Gjuroski som blant annet har jobbet med RakettNatt, Music and Arts Festival, Bukta, TIFF og er også en del av SKOG MANAGEMENT.

Jeg er skikkelig stolt og glad over å skulle jobbe på en av byens største konsertscener. Jeg gleder meg til å gjøre Tromsø mer fargerikt, og fore folket med bra musikk og energi. Jeg skal dele mine erfaringer med kollegaene på Driv og skape minner som folk snakker om i ettertid, sier Vasil Gjuroski.

Videre skal nåværende PR – og markedsansvarlig Ildri Jørgensen ut i mammapermisjon 25. januar og blir derfor også borte i ett år. Karina Hansen trer i kraft i sitt vikariat fom mandag 18. januar. Hun er nyutdannet ved Universitetet i Tromsø Norges arktiske universitet og har en mastergradsutdannelse i ledelse, innovasjon og marked.

Jeg ser fram til å bli kjent med og arbeide med alle de flotte menneskene som utgjør Driv. Jeg gleder meg til nye utfordringer og til å markedsføre de mange flotte konsertene som kommer på driv i vår, sier Karina Hansen.

Vi ønsker begge to velkommen til Studentsamfunnet Driv