ARCTIC FRONTIERS

ARCTIC FRONTIERS

Arctic Frontiers er en arena hvor politikere, næringslivsfolk og forskere kommer sammen for å diskutere og dele kunnskap om utviklingen i Nordområdene. Med nysatsingen Open Arctic  ÅPNER VI OPP Arctic Frontiers slik den skal involvere større deler av Tromsøs befolkning til debatt om fremtiden i vår region. I den forbindelse har vi gleden av å invitere tromsøværinger, samarbeidspartnere, studenter og samfunnsliv til denne nye satsningen. Konseptet består av en serie med åpne arrangementer som følger konferanseuken. Gjennom hele konferanseuken tilbyr Arctic Frontiers spennende programmer som er skreddersydd for Tromsøs befolkning. Hovedbudskapet er at dette er åpent, gratis og tilgjengelig for alle. Dermed ønsker vi alle nye og gamle venner av Arctic Frontiers velkommen til Open Arctic, for nye bekjentskaper, hyggelige møter og diskusjoner om dagsaktuelle saker!

Propaganda

25.01 – 29.01 “PROPAGANDA”
Omvisning / Presentasjon / Utstilling - Det unike utstillingsprosjektet

”PROPAGANDA” består av norske og russiske politiske plakater. Materialet er en del av den private samlingen til Norges Ambassadør til Russland (tidl.) Øyvind Nordsletten og ble for første gang stilt ut i forbindelse med festivalen, Barens Bird i Arkhangelsk. Ikke gå glipp av Øyvind Nordslettens interessante fortelling om propaganda-kunst i Norge og Sovjettunionen! (Åpning: 25.01 kl 18:30