Konsertprogrammet for våren 2016

Nyhet

Konsertprogrammet for våren 2016

«Vi har hatt en strålende høst på Driv med masse utsolgte konserter og topp stemning! Nå begynner vårprogrammet å ta form og vi er utrolig stolt og fornøyd med å presentere et program med så mye variasjon, kvalitet og flotte artister! Folk i Tromsø har nå begynt å kjøpe billetter i god tid i forveien, så ser du noe du vil få med deg i Driv sitt vårprogram, ikke nøl med å skaffe deg billett!» - Robert Dyrnes, Bookingansvarlig ved Studentsamfunnet Driv.

Vårens konsertprogram inneholder blant annet «Karpe Diem», «Susanne Sundfør», «Klish», «Great People», «Ivvàr», «Dagny», «Peter Estdahl», «Bitches Brew», «Kakkmaddafakka», «Daniel Kvammen», «Death By Unga Bunga», «Vamp», «Ondt Blod», «Minor Majority», «Joddski», «Stein Torleif Bjella», «Jadudah», «The Wolves», «The Fjords», «Beach Bitches», «Triosphere», «Mindtech», «Red Headed Sluts», «Wombats», «Trond Viggo Torgersen og Kristopher Schau» (StudentUKA).

Daniel Kvammen: Med debutplata ”Fremad i alle retninga” viser Kvammen at hverken alder eller hjemsted trenger å være en hindring når man skal sette til verks for å lage en imponerende helstøpt og emosjonelt ladet debutskive. Førstesingelen ”Du fortenar ein som meg” satte tonen med like deler ungdommelig driv og bråmodent tekstinnhold, og ble A-listet på NRK P3. Singelen ”Daue fugla” ble B-listet på NRK P1. Albumet har fått strålende mottagelse, med terningkast 5 fra blant annet Aftenposten, Dagsavisen, Adresseavisen, NRK P3 og Dagbladet.

Nominert til P3 Gull 2015: http://p3.no/musikk/daniel-kvammen/

Vamp: Bandet hadde en hvilepause fra turnering i 2014 og det ga tid til å komponere nytt materiale og lade opp til nye konsertopplevelser. Sommeren 2015 gjennomførte bandet en lang sommerturne, der bandets nye musikere fikk vist seg fram. Nytt album ”Populas”, ble utgitt i oktober 2015. Derfra er allerede singelen ”Elmer” kjent. Albumet viser en rekke portretter av ulike mennesker, fra ung til gammel, ulykkelige skjebner, raringer og grupper på flukt. Sangen ”Passasjerane” er gitt til Flyktninghjelpen i anledning den store flyktningkatastrofen over Middelhavet. Høsten 2015, i etterkant av plateutgivelsen, startet bandet på en lengre turné, innledet med fulle hus i hjembyen Haugesund.

Plateanmeldelse «Populas»: http://www.vg.no/rampelys/musikk/plateanmeldelse-vamp-populas/a/23541906/

Wombats: The Wombats består av de innfødte ”liverpudlene” Matthew Murphey og Dan Haggis, samt Elverumsgutten Tord Øverland-Knudsen, som ble kjent med sine engelske kolleger mens han studerte på Paul McCartneys LIPA i Liverpool. Det er hele syv år siden britisk-norske The Wombats sin glimrende debut fikk jenter til å danse til Joy Division. De ledet an bølgen av britiske gutter med smale bukser og bustete hår som spilte indie og har flere dansbare hits bak seg: Moving To New York, Kill The Director, Party In A Forest (Where's Laura?) og Let's Dance To Joy Division, alle fra bandets siste plate ”Proudly Present A Guide To Love, Loss And Desperation”. Denne platen har høstet en femmer i Aftenposten, der singlene ”Let`s Dance To Joy Division” og ”Moving To New York” ble massive radiohits.

«Vi er utrolig stolte over vårens konsertprogram og har i år fokusert på å nå ut til hele befolkningen i Tromsø – uansett alder eller musikksjanger. Vi kan nesten love allsang, gåsehud, god stemning og mange nye musikkopplevelser. Jeg gleder meg veldig til Januar og håper vi ses!» - Ildri Jørgensen, PR og markedsansvarlig ved Studentsamfunnet Driv.

For å se hele vårt vårprogrammet, sjekk ut: http://driv.no/program