Gratis øl er klar for rekordaften på SNN-scenen på Driv

Gratis øl er klar for rekordaften på SNN-scenen på Driv

Teatersportgruppa Gratis øl har gjort over 150 forestillinger rundt omkring i landet – men har aldri opptrådd på en større scene enn den de skal entre fredag 11.12.15. Presis klokken 21.00 går Gratis øl på SNN-scenen på Driv som huser opptil 450 mennesker.
- Å gjøre en 100% improvisert forestilling i dette formatet vil vare en lakmustest for konseptet vårt, sier Agnes Bohne.

Som en avslutning på høstens turné i egen by har gjengen satt opp en julespesial kalt  ”Crazy Christmas Special Edition”. Det har ifølge Espen Renø Svendsen potensiale til å bli en juleklassiker: - Som vanlig kan alt skje, men vi ønsker å skape store emosjoner, dramatiske julehistorier, latter og krutt – akkurat som en tradisjonell julefeiring, forteller han.

For anledningen har de utvidet bandet med musiker Tore Bruvoll (Hekla Stålstrenger) for å fylle ut lydbildet til den til vanlig ensomme Lars Nordmo. - To stykker i bandet gjør det å improvisere fram en forestilling mer komplisert, ettersom vi hele tiden må følge skuespillerne og hverandre samtidig, forklarer Lars Nordmo.

I tillegg er stand-up-komiker Roy-Arne Johannessen hentet inn som kveldens konferansier. Johannesen har i det siste gjort suksess med Lunheim standupforening, og skal binde forestillingen sammen med stødig hånd.
- Vi ønsket å gjøre noe ekstra siden det er julespesial, og er utrolig glad for å ha fått med oss disse staute karene, forteller Mariann Lødemel. De gir showet en ekstra dimensjon, både musikalsk og strukturelt.

- Det er det største jeg har opplevd i forbindelse med jul, sier kveldens konferansier, Roy-Arne Johannessen.

2 typer billetter som bestilles på driv.no/billetter
• Sittende: 200kr
• Stående på galleriet: 150 kr