Konsertslipp 1. desember

Konsertslipp 1. desember

Studentsamfunnet Driv har fra tidligere annonsert konsertene "Joddski" 23. april, "Kakkmaddafakka" 13. februar og "Karpe Diem" 11. februar, men har fortsatt mange kort i ermet. 

"Jeg har jobbet nesten dag og natt for å få ferdigstilt vårprogrammet og gleder meg veldig til at vi skal offentliggjøre dette tirsdag 1. desember! Det vil bli en like intens, allsidig og kanskje enda bedre konsertvår enn den vi har hatt denne høsten" - Robert Dyrnes, Bookingansvarlig ved Studentsamfunnet Driv. 

"Vi gleder oss til å vise hele befolkningen i Tromsø vår konsertprogram og vet det vil falle i smak - uansett alder eller musikksjanger. Vi kan nesten love allsang, gåsehud, god stemning og mange nye musikkopplevelser. Jeg gleder meg veldig til Januar og håper vi ses!" - Ildri Jørgensen, PR - og markedsansvarlig ved Studentsamfunnet Driv. 

Hvem håper du vi har booket?