Ordkalotten 2015

Ordkalotten 2015

Programmet som i år var lagt til Studentsamfunnet Driv var innholdsrikt og falt i god smak hos publikum.

Vi fikk blant annet oppleve Linnéa Myhre i samtale med Linda Nesby, åpen mikrofon der publiserte og upubliserte forfattere fikk opptre, høre Erlend Loe snakke om suksessen "kampen for tilværelsen" og Egon Holstad fortelle om Fotball-VM sett fra Hammerfest og ikke minst en stemningsfull konsert med Pistol & Bart.

Programmet inneholdt også delfinalen i NM i Poesislam som i år ble vunnet av Ingebjørg Liland, etter tre runder med kamp om poengene fra scenekanten. I siste runde sto kampen mellom Ingebjørg Liland, Olava Bidtnes og Kirsten Tollefsen. Liland er også daglig leder i Ordkalotten, og har deltatt i NM i poesislam også tidligere. ​Hele sju slampoeter deltok under årets delfinale i Tromsø, og etter to runder gikk de tre som hadde høyest poengsum videre til avsluttende runde. Vinneren får en tur til NM i Oslo i november.

Vi takker Ordkalotten for et godt samarbeid og håper at alle som tok turen innom Studentsamfunnet Driv hadde et hyggelig opphold. Vi ses igjen til neste år!