Slipper resten av høstprogrammet

Nyhet

Slipper resten av høstprogrammet

I dag offentliggjøres resterende konserter til høstens program. Studentsamfunnet Driv kan friste med Kindred Fever, OnklP og De fjerne slektningene, Fjorden Baby!, Outlasted, RSP & Thomax og Valkyrien Allstars.

Vi har i løpet av de siste månedene gjort et par ekstra bookinger for å gjøre høstens konsertprogram komplett. Det som vi står igjen med nå er vi alle meget stolt over og gleder oss til hver og en av dem. Dette kommer til å bli en rekordhøst ved Studentsamfunnet Driv, da vi allerede nå ser at mange konserter er og/eller holder på å bli utsolgt, sier PR - og markedsansvarlig Ildri Jørgensen.

Kindred Fever: Kindred Fever har et mørkt og tungt lydbilde som strekker seg fra surf til blodtørstig tungrock, og vekker assosiasjoner til band som Rage Against The Machine, The Hives, The White Stripes. Du har kanskje hørt dem på radio, på festivaler som Roskilde, Slottsfjell eller by:Larm, på en klubb nær deg, som oppvarming for Kaizers Orchestra eller på utenlandsturné med Skambankt. I 2014 slapp Kindred Fever singelen "Ready To Die" fra andrealbumet ”Women Are Witches”. Også denne låta gikk rett inn på radio og ble blant annet B‐listet på P3. Sony Music Live har allerede jobbet booking for Kindred Fever siden 2013, og 11.juni slipper Kindred Fever en dobbeltsingel med de to låtene ”Deviled Eggs & A Box Of Blood” og ”Machine”.

OnklP og De fjerne slektningene: Slekta leverer en beinhard hybrid av rap og melodiøse rock elementer som ikke har blitt gjort før. Temaer som kjærlighet, dop, død og en liten anelse håp rullet sammen til en tjukk sigar og røyka på bakrommet. Megahiten "Styggen På Ryggen" fikk en sekser i VG, og albumet "Slekta II" ble sluppet 27.oktober 2014. Samme avis har allerede trillet femmeren for plata. Dagbladet er også begeistret i sin femmer-anmeldelse: "OnklP & De Fjerne Slektningene tar tempen på hverdagen i Oslos bakgater på en måte få andre har lykkes med".

Fjorden Baby!: Loddefjords store sønner, Fjorden Baby!, har siden gjennombruddet i 2009 vært et av landets aller mest kritikerroste og populære band. Med sin særegne, latterlig fengende og intelligente form for rock har kompisgjengen fra drabantbyen for lengst etablert seg som en premissleverandør for kvalitetsmusikk på norsk. Live er de utvilsomt fortsatt et beist av et band. Med et låtarsenal som inkluderer klassikere som «Karoline», «Himmelen», «Tingene» og «Rendezvous», samt en flunkende ny plate i baklomma, skulle vi mene høsten 2015 er et ekstremt godt tidspunkt å oppleve Fjorden Baby! live på. 2015-utgaven er nemlig sultnere, mer fokuserte og vitale enn noensinne.

Outlasted: Outlasted har en visjon om å skape noe helt nytt på den skandinaviske rockehimmelen. Med lang fartstid som låtskrivere og musikere tar bandet den melodiøse rocken inn i det 21. århundret med et særegent og moderne lydbilde. Bandet leverer massiv egenprodusert rock med bunnsolide arrangementer, flerstemte vokalharmonier og refrenger som klistrer seg til hjernen. Norges nye rockehåp setter sine buemerker på denne sjangeren gjennom et musikalsk uttrykk som kler store scener.

RSP & Thomax: Med hit'en Nordaførr startet RSP & Thomax en EP-serie i fire deler som ble hetende N.O.R.D. 10. april kom duoen ut med den siste EP-en i tetralogien. "Dykkersyke" er essensen av den hjertefølte, grasrotaktige følelsen som gruppa både har levert, og blitt møtt med på konserter og festivaler opp igjennom årene. EP-en gjestes av bl.a Sondre Justad og Fredrik Olsen fra Kråkesølv.

Valkyrien Allstars: På sitt fjerde studioalbum viderefører Valkyrien Allstars sin unike sound i gråsonen mellom det tradisjonelle og det moderne. Gruppa har gått fra kvintett til kvartett, da felespiller Ola Hilmen har valgt å ta en lengre pause. Bandet består således av: Tuva Livsdatter Syvertsen, Erik Sollid, Magnus Larsen og Martin Langlie. Lydbildet er en smule utvidet siden forrige utgivelse, bandets medlemmer spiller flere instrumenter enn tidligere, og både Bård Ingebrigtsen og Bugge Wesseltoft bidrar musikalsk.

Kjøp billetter på www.driv.no/billetter