Oppgradering av konsertlokale

Oppgradering av konsertlokale

2014 ble en eneste stor opptur for den 24 år gamle lofotværingen Sondre Justad. I juni kom popdynamitten «Nu har du mæ» – hans første singel på plateselskapet Petroleum Records, som også står bak utgivelser fra storheter som Karpe Diem, Thomas Dybdahl & Kaizers Orchestra. Låten ble umiddelbart kastet inn på NRK P3s spillelister, og ble kort tid etterpå også A-listet på NRK P1.

Onsdag 28. oktober spiller Sondre Justad ved Studentsamfunnet Driv. Det er enda litt over to måneder til, men nesten alle billettene er revet bort på grunn av den store etterspørselen som har vært gjennom hele sommeren. Basert på dette har Driv bestemt seg for å oppgradere konsertlokalet fra Isbjørn Scene til SNN-Scene.

Hadde ikke trodd vi skulle få spille på den største scenen før om noen år. Helt rått at det går så bra at konserten må flyttes. Lover vi skal få tidenes kveld!, sier Sondre Justad.

5.juni i år kom hans nyeste singel ”Tilbake” som dundret rett inn på spillelistene til norske radiokanaler igjen, og har i løpet av sommeren seilt opp som årets sommerlåt i 2015. Debutalbumet gis ut oktober 2015 og vi får derfor høre debutalbumet live for første gang.

Veldig morsomt å se at en ny fremadstormende nordnorsk artist selger så bra og at vi nå må flytte konserten med Sondre Justad fra Isbjørn Scene til hovedscenen vår på Driv. Dette tyder på at vi er i ferd med å få en ny storartist! Herlig!, sier bookingansvarlig Robert Dyrnes ved Studentsamfunnet Driv.

Spotify URL : http://bit.ly/sondre_playlist

Facebook URL : www.facebook.com/sondrejustad

YouTube URL : www.youtube.com/sondrejustad