DebutUKA 2015 går mot rekordår

Nyhet

DebutUKA 2015 går mot rekordår

Årets DebutUKA har hatt et variert og spennende program, der Studentsamfunnet Driv og DebutUKA er helt enige om at dette går mot rekordår.

Jeg kan ikke huske sist gang vi solgte ut alle arrangementer og konserter, sier PR leder i DebutUKA Sandra Charlotte Olsen. Videre sier hun at de har måtte avvist folk i døren fordi de ikke hadde plass til flere. Det er veldig spesielt, men det betyr bare at det har vært en rett booking fra vår side, sier Sandra Charlotte Olsen.

To lange uker går mot slutten og PR leder synes det er godt å se at resultatene vises etter flere måneders med planlegging.

Det er vemodig at det allerede er over, men vi er overlykkelig over suksessen som DebutUKA 2015 har vært. Fadderne og de frivillige har oppført seg upåklagelig og stemningen har vært i taket. Programmet har vært variert og vi har bare fått positive tilbakemeldinger, noe som reflekteres i at det har vært utsolgt på alt. Nå gleder vi oss til neste års DebutUKA og den skal bli minst like bra, sier Sandre Charlotte Olsen.

Studentsamfunnet Driv er strålende fornøyd med de konsertene og arrangementene som har vært på studenthuset. Et godt eksempel er årets monsterquiz som ble arrangert over 2000 kvadratmeter, noe som må være rekord i Tromsø, Nord-Norge og kanskje Norge.

Det satt mennesker over alt, i trappene og i gangene. Vi måtte til slutt være kreative på hvordan folk fikk seg bord og stoler, sier PR – og markedsansvarlig ved Studentsamfunnet Driv Ildri Jørgensen.

Høydepunktet vil likevel være Matoma konserten som ble arrangert torsdag 20. august, der det ble brukt flammekastere og konfettimaskiner.

For den vanlige mannen i gata vil kanskje ikke Matoma høres så kjent ut, men for de som er mellom 17 og 25 år er dette en historisk og fantastisk booking, sier Ildri Jørgensen. Hun tilføyer at det å se 900 skrikende ungdommer var en opplevelse i seg selv.

Nå håper Studentsamfunnet Driv at alle er klar for resten av høsten.

Vi har en fantastisk spennende høst med mange gode konserter og arrangementer. Alle er hjertelig velkommen – student eller ikke, sier Ildri Jørgensen.