Konsertslipp høsten 2015

Konsertslipp høsten 2015

"Søtt, salt og syrlig på Driv til høsten! Vi er godt i gang med å spikre høsten konsertprogram på Driv, og allerede har vi fått på plass veldig mye spennende. Vi har alt fra store kommersielle artister, til små og rarer. Vi har masse lokale og regionale, men også nasjonalt store. Her er alt fra hip-hop, viser, pop, pønk, rock og metal. Vi har musikk for student og Tromsøværing. Vi har musikk for enhver smak! Og enda er vi ikke helt ferdig booka!" - Robert Dyrnes, Bookingansvarlig ved Studentsamfunnet Driv.

Høstens konsertprogram inneholder blant annet "Klovner i Kamp", "Silya & The Sailors", "Blickenslager", "Vidar Vang", "Rammsund", "Odd Nordstoga", "Sondre Justad", "Kari Bremnes" og "Morten Abel".

"Vi er utrolig stolte over høstens konsertprogram og har i år fokusert på å nå ut til hele befolkningen i Tromsø - uansett alder eller sjanger. Vi kan love gåsehud, god stemning, allsang og nye musikk-opplevelser. Jeg gleder meg fryktelig mye til August. Vi ses!" - Emma Lindhult, Daglig leder ved Studentsamfunnet Driv.

Hvem skal du se til høsten?