Næringsdepartementet søker frivillige!

Feature

Næringsdepartementet søker frivillige!

Liker du å jobbe kreativt? Er du glad i studentkultur? Har du et ønske om å skape og arrangere? Liker du å jobbe med planlegging og problemløsning? Ønsker du å være med på å tilby det beste kulturelle programmet Tromsø noensinne har sett? Da er Næringsdepartementet på Studentsamfunnet driv noe for deg. 

Næringsdepartementet er organet i Studentsamfunnet driv som tar seg av det kulturelle programmet. Vi jobber med booking av band og artister, foredrag, bokbad, fester, quizer, spillkvelder og det man måtte tenke seg av arrangementer som studentene i byen vil ha.
Næringsdepartementet består av en næringsminister og en nestleder. Næringsminister velges av årsmøtet i Studentsamfunnet driv. Videre har vi en konsertansvarlig som tar seg av konsertbooking sammen med en bookingansatt, en studentansvarlig som tar seg av arrangement i regi av studentorganisasjoner, en eksternansvarlig som jobber med arrangementer av andre eksterne arrangører og større samarbeidspartnere, en sport- og spillansvarlig som jobber med quiz, spill, sport og konkurranser, samt en prosjektansvarlig som booker DJ’er, tar seg av fester og større arrangementer i regi av Studentsamfunnet driv selv, samt av kulturgruppene i Studentsamfunnet driv.
Målet vi har satt oss er å gi studentene en scene, et hus og et samfunn hvor man får påfyll av både høykultur og lavkultur i en perfekt blanding. Vi skal være verktøyet studentene skal kunne bruke for å få til det de mener mangler på kalenderen, og vi håper du vil være med på å gjøre studentmiljøet i Tromsø enda litt bedre (om det går an). Og hvordan gjør du det sier du? Jo, bli med i Studentsamfunnet driv!
Næringsdepartementet på Studentsamfunnet driv lyser nå ut vervene nestleder, prosjektansvarlig, konsertansvarlig, studentansvarlig, sport- og spillansvarlig samt eksternansvarlig. 

Interessert, eller ønsker du bare litt mer info om vervene?

Send oss en e-post på naring@driv.no