Ondt Blod

Konsert

Ondt Blod

Special Guest: KLISH og JABBA
Fredag 9.mars 2018
21:00

Ondt Blod 
Special Guest: KLISH og JABBA
Isbjørn Scene
Døråpning kl. 21
ID: 18 år

Nord-Norges stolthet annonserer album og turnédatoer

9. mars er Ondt Blod tilbake med sitt andre album, ”Natur” på plateselskapet Fysisk Format! Natur er nordnorsk punkrock med samiske røtter, hvor hardcore og metall møter frekk frihetsrock, bjørnen møter Pet Sounds.

Spilt inn i 2017, hundre år etter det første samiske folkemøtet, er ”Natur” et samisk skrik fra kolonien, et kamprop mot en fortsatt pågående fornorskning og kolonisering. ”Natur” hyller menneskenaturens flere sider, fest og champagne møter gift og jævelskap, infernalsk riffing forent med de mest fengende refrengene i Norden siden ABBA. Ondt Blod viser med ”Natur” at de er en kraft som ikke kan stoppes. Musikk-Norge burde feste bardunene.

”Natur” er spilt inn i Caliban og Cantus studio i Oslo. Produsert av Yngve Andersen fra Blood Command, med hjelp fra teknikerne Ruben Willem (kjent fra artrock/nekropunklegendene i Haust) og Simon Jackman. Jackman har også mikset utgivelsen. Plata gjestes av Lauritz Lyster Skeidsvold, som trakterer en frekk yachtsaksofon på ”Storma”. Den samiske popstjerna Ella Marie Hætta Isaksen fra elektropopgruppa ISÁK bidrar også, blant annet i joikeduett på avslutningssporet ”Giron”.

Med bare debutalbumet «Finnmark» og noen EPer bak seg, har Ondt Blod vært spillelistet med fem låter på NRK P3, blitt nominert til Årets Nykommer i Spellemann 2016 og bygd en stor fanskare.

Ondt Blod tar skiva ut på veien våren 2018. Ondt Blod er allerede utnevnt til Nord-Norges stolthet, og gleder seg til å kolonisere resten av Norge gjennom 14 datoer fra februar til mai.

KLISH er av ytterst få Nord-Norske rappers, og har etter debuten «Bestandig» i 2013 sluppet idiotisk mye musikk og spilt på hvert minste sted som har villet slippe han inn.Hanblander gjennomarbeidet og tidvis smarttekstforfatteri med drugged out og cloudy deppiser. Jævlig frempå til å være så introvert.Bortsett fra det er det ganskesånn DIY-aktig opplegg på alle fronter, og2018 blir et år stappfullt av KLISH-utgivelser.

9. mars
Dørene åpner
21:00