Dagny (Utsolgt)

Konsert

Dagny (Utsolgt)

Support: The Coronas
Torsdag 22.Februar 2018
20:00

Dagny
Support: The Coronas
SNN Scene
Døråpning kl. 20
ID: 18 år


Norges nye pop-yndling legger ut på turné i hjemlandet, og du har muligheten til å oppleve Dagny på Driv 22. februar!

Det er ikke mange andre norske eller utenlandske artister som har like mye utstråling og popteft som Dagny. Dette har sammen med singelen «Backbeat», banet vei inn på både den norske og internasjonale musikkscenen. I 2016 kom singelen «Fool’s Gold», og sammen med den kritikerrost EPen «Ultraviolet» stadfestet Dagny at hun har kommet for å bli en av våre aller største artister.
Siden dette har etterspørselen vært stor, og Dagny har turnert hyppig, samtidig som hun har jobbet med ny musikk. «Wearing Nothing» ble et populært lydspor denne sommeren, og hun har hatt det travelt med å spille på flere av Norges største festivaler.

Nå er Dagny aktuell med den nye singelen «Love You Like That», som er hennes første kjærlighetslåt. «Dagny has consistently released perfect pop songs since she debuted but this may be the most perfect of them all.», skiver MTV. NRK P3 er også meget begeistret, og beskriver låta som «Først og fremst pirrende, dernest romantisk.»

For tiden er Dagny på en storslått USA-turné som support for LANY, men i februar og mars 2018 er det hjemlandet som står for tur!

Flere artister klare till Dagny’s Norgesturne

Det siste året har Dagny virkelig etablert seg som Norges nye pop-yndling, og markert seg både på den norske og internasjonale musikkscenen. Hun er med hiten «Wearing Nothing» nominert til Spellemann i kategorien Årets låt, og «Love You Like That» er med på Billboard sin liste over verdens beste låter i 2017.

Til Tromsø har Dagny med seg det prisvinnende irske bandet "The Coronas" som er aktuell med albumet «Trust The Wire». 

22. Februar
Dørene åpner
20:00