BARREN WOMB

Konsert

BARREN WOMB

Lørdag 27.mai 2017
21:00

Siden sin spede begynelse på tampen av 2011 har den finsk-norske duoen Barren Womb holdt helvete med sitt fandenivoldske oppkok av Punk 'n' Roll og Svart Countrystøy.

Gjennom utrettelig turnering har bandet knust seg vei inn i undergrunnen og fått et velfortjent rykte på seg for å være en forrykende liveopplevelse. Her piskes blodsprengte gitarer sammen med bombastiske trommer for å danne bakteppe til snerrende dommedagsprofetier og historier fra livets skyggeside. To høres ut som ti når primitiv dynamikk og riffets kraft utnyttes til det fulle.

Duoen har tidligere turnert USA og Europa flere ganger, hvor de har delt scener med blant andre Entombed A.D, Voivod, Deafheaven, NoMeansNo og Årabrot, og spilt på festivaler som SXSW, Tallinn Music Week, Øya og Pstereo.

facebook.com/barrenwomb
soundcloud.com/barren-womb

Support: Heave Bloog & Die!

Heave Blood & Die er en Tromsø-kvintett som spiller seig og groovy stoner/doom med hint fra andre subsjangre i samme gata. Bandet slapp i april 2016 sin debutplate til flotte tilbakemeldinger i både inn- og utland. 20-åringene holder for tiden på med andreplata som slippes til høsten 2017. I februar 2017 slapp de første singel derfra, “Plague”, som har blitt tatt godt imot av musikkentusiaster og anmeldere i hele Norge. Bandet bygger på seg et stadig større rykte for solide live-opptredener fulle av energi. Gamle lyttere vet å møte opp, nye har en ny musikalsk opplevelse å hente!

27. mai
Dørene åpner
21:00
Sted: 
Caféen
Lørdag, mai 27, 2017 - 21:00
Legg til i kalender