NO AGE

Konsert

NO AGE

Support: Sunshine Reverberation
Tirsdag 6.september 2016
21:00

Driv er så heldig å få være et av få stopp på en eksklusiv norgesturné med den eksperimentelle punk-duoen No Age! Det er kun Norge som får besøk av Los Angeles-duoen bestående av Randy Randall og Dean Spunt i denne omgang, og det er mest sannsynlig eneste mulighet til å oppleve No Age live i Europa i 2016! I anledning turnéen slipper de også en sju-tommer med nye låter som vil få Norgespremiere ila sommeren!

No Age har tidligere sluppet tre kritikerroste album på legendariske Sub Pop Records. Både på plate og live er de kjent for sine raske, bråkete og drømmende låter som får deg til å ville hoppe ut av ditt gode skinn og bli ett med musikken.
Etter over 10 år med utgivelser og turnévirksomhet, hvor det hele startet på den legendariske klubben «The Smell» (som nå dessverre er truet av nedriving), har de fått en slags mentor-status i Los Angeles sitt kunst/pop/weirdo-miljø med utgangspunkt i «The Smell» som bl.a. har fostret artister som Ty Segall, Health, Bleached, Best Coast og Cherry Glazer.

 

Som support denne kvelden stiller det energiske Tromsø/Senja baserte rock`n roll orkesteret Sunshine Reverberation som spiller skitten surf inspirert garasjepunk med innslag av vestkystpop og krautrock.

iTromsø skrev: "Årets overraskelse [...] Ut fra det store intet kom det i år plutselig et Tromsø-band som spilte noe så sjeldent som ordentlig rock – nemlig Sunshine Reverberation. Med en lovende EP-utgivelse og et knippe knalltøffe konserter, er
denne kvartetten verdt å følge fremover. De psykedeliske og smått punka tonene dette ferske bandet lirer av seg, ønskes herved velkommen i et musikalsk landskap hvor et lignende band mangler. Rock on, youngsters!"
Vi skal nok være litt uenig i ordet "youngsters", men Sunshine leverer alltid live.

Bandet består av:
Gitar, vokal – Karl Erik Djupnes
Gitar – Erik Sigurd Pettersen
Bass – Jon Andre Dalbakk
Trommer – Roger Tunheim Jakobsen

Sunshine Reverberation som ble omtalt av Nordlys som et av de mest spennende bandene i Tromsø for tiden etter konserten på Bukta. Med andre ord er det mye bra som skjer på scenen denne kvelden!

6. september
Dørene åpner
21:00