Ompagniet

Ompagniet

Ompagniet er Tromsøs eldste, beste og eneste studentkorps, og feirer 35 glade år i 2019. Korpset er en av Studentsamfunnet Drivs eldste medlemsgrupper, noe vi er svært stolte av å være. I tillegg til et fantastisk sosialt miljø, har korpset en enorm spilleglede, noe vi får utløp for under ulike konserter og spilleoppdrag vi har i Nordens Paris. Om du er riktig heldig en ettermiddag, kan du få et glimt av denne muntre gjengen på geriljaspilling rundt om i byens gater, der vi driver med aktiv lydforurensning og tull og fanteri.

Korpset øver fast hver onsdag kl 17.45-20, på Isbjørn Scene på Driv, i tillegg til øvingshelg en helg i semesteret. Vi er alltid glade for muligheten til ønske nye ompagneurer inn i våre rekker, og kom ikke instrumentet ditt seg med i flyttelasset, eller måtte du levere det tilbake til skolekorpset? Frykt ikke! Vi har instrumenter å låne ut. Så hiv deg med, få på deg en uniform og delta i moroa! Det gjør du enkelt ved å enten sende oss en mail på ompagniet@gmail.com eller gripe tak i en av oss om du ser oss i gata.

Ønsker du at Ompagniet skal spille på ditt arrangement? Vi stiller gjerne opp med god stemning og søt musikk, dersom vi har mulighet. Send oss en e-post!

Og du - du finner oss også på
Facebook: https://www.facebook.com/ompagniet/
Instagram: @ompagniet

Kontaktinfo:
Mail: ompagniet@gmail.com
Øvelsene går fra 18-20 på onsdager på Isbjørn-scene hos Studentsamfunnet Driv.

Leder

Epost:
ompagniet@gmail.com