Bli frivillig i VERTSKAP

Bli frivillig i VERTSKAP

Vertskap har trolig en av de videste arbeidsinstruksene på huset. Ved konserter legger vi til rette for at artistene skal få et best mulig opphold i Tromsø. Vi fungerer som artistenes assisten og kjentmann/kvinne, og skal ha kontroll over hva, hvor og når det skjer. Det har en tendens til å bli hektisk, ettersom mye kan endre seg fra time til time. Vi organiserer alt fra transport, opphold, bespisning, backstage og økonomi tilknyttet artisten. Kjekt å ha er evnen til å kjøre bil, gode sko og is i magen.

Det skal også være sagt at vi har et overordnet ansvar når arrangementet avvikles. Når det først gjelder så må man være mer enn klar, og holde humøret oppe. Det er ofte mye som må håndteres og koordineres, og artistene skal tilfredsstilles enten de er lokale, nasjonale eller internasjonale. Mye arbeid på lite tid gjør det til tider hektisk, noe som betyr at vi kommer tett innpå hverandre, både på godt og på vondt.
Tenk deg denne settingen; det er konsert. Lokalet begynner å bli fullt. Alkoholen flyter. Temperaturen i lokalet stiger. Stemningen er elektrisk. Kjenningsmelodien til bandet dundrer løs. Gledesrusen går gjennom kroppen din, og du får bekreftet at du har gjort en god jobb!
Du trenger verken være et geni, eie Converse-sko eller Åges samlede verker på vinyl for å prøve deg. Derimot er det en fordel dersom smilet ditt er ekte, og at du er omgjengelig, folkelig, jovial og real!

Leder

Bli frivillig i vertskap?
Epost:
blimed@driv.no