Bli frivillig i PR

Bli frivillig i PR

”SHARING IS CARING!”

Å profilere et så mangfoldig tilbud som Studentsamfunnet driv byr på, innebærer mange forskjellige arbeidsoppgaver. Det skjer noe nesten hver dag, og alt skal gjerne promoteres på ulike måter. Design, distribusjon, PR-stunts, foto, Backstage Live, videoredigering, prosjektansvar og plakatopphenging er hyppige arbeidsoppgaver. Vi har også ansvar for sosiale medier (over 15 000 følgere totalt) og websiden vår. Kort sagt er målet vårt at alle innbyggerne i Tromsø, studenter og andre dødelige, skal være oppdatert om hva som skjer på Driv til enhver tid. Dette kan til tider by på mye jobb og korte frister. Dette virker kanskje avskrekkende på noen, men for oss i utenriksdepartementet betyr dette mye latter, lek, frihet og fest. Vi er ikke underlagt noen form for vaktliste, og den enkelte får stor frihet til å gjøre det man er best til, eller det du vil utfordre deg selv på. 

Vi har stor takhøyde på det å være keativ, samt lage sitt design. Alle får derfor muligheten til å sette sitt preg - med sitt navn på. Vi har videre opplæring i redigeringsprogram, utstyr til å redigere video, samt ta bilder og video.

Frister det å stå fremst på de råeste konsertene med kamera rundt halsen? Lage ditt design på våre plakater og flyers? Filme og redigere video som vil bli brukt til å promotere artister og vårt studenthus? Skrive fengende tekster om våre konserter og alle studentarrangementer? Eller kanskje tapetsere bybildet og campus med plakater? Vi er en liten, kreativ og herlig gjeng som jobber i ulike prosjekter og har alltid nye idéer på hva vi kan gjøre! Ja, velkommen skal du da være! #blimedPR

Leder

Bli frivillig i PR?
Epost:
blimed@driv.no