Bli frivillig i BAR

Bli frivillig i BAR

Bar er grunnmuren til selve huset. Caféen er åpen seks dager i uka, og består av en fantastisk flott gjeng som sprer godt humør ved hjelp av smil på bredde med det japanske sumolandslaget, samt god mat, snacks og ikke minst masse god drikke. Bargjengen er folka som alltid lager liv på huset, og det gjør de med stil.

Vi har intet mindre enn fire barer på huset. Hovedbaren befinner seg i Caféen, vi har to barer på SNN Scene og en bar med alle rettigheter på Isbjørn Scene. Ved å være med i Bar får du en særdeles gylden mulighet til å bli en dyktig bartender - du får gratis opplæring, kurs og tester. Vi er kjent for ha et meget høyt nivå, og av den grunn får også våre bartender lett andre bartenderstillinger når/hvis de til slutt velger å forlate oss. I tillegg til det rent faglige, satser vi hardt på sosiale arrangementer - både med og uten alkohol - noe som gjør oss til en sterk vennegjeng. Det er mange grupper å velge mellom på driv hvor, men det er nærmest en etablert sannhet at det er i Bar det skjer. 

Opptakskrav: Her betyr ikke CV’en noe. Det som betyr noe er at du liker å smile, ha det gøy, er positiv og liker å ta i et tak. Om du har erfaring i bar og spritbar fra før, så er det selvfølgelig et pluss, men ikke et krav.

Om du liker å mikse drinker, snakke med nye mennesker og smile og ha det gøy, er dette den åpenBARe gruppa for deg!

 

Bli frivillig i bar?

blimed@driv.no