Bli frivillig

De arbeidende borgerne er grunnstammen i driften av studenthuset og sørger for at Driv bemannes. Som frivillig kan du for eksempel arbeide som bartender, ordensvakt, artistvertskap, quizvert, tekniker eller innenfor PR og markedsføring. 

Som frivillig får du gratis medlemskap og gode fordeler Studentsamfunnet Driv kan tilby som godtgjørelse for den viktige innsatsen du gjør!

Intet studentsamfunn uten utøvende borgere som sørger for at kulturer lever i beste velgående. Borgerskap som utøvende borger gjelder deg som er medlem i en eller flere av følgende foreninger:

Become a volunteer

We are working hard to make sure Tromsø´s students have a great place to chill. We host big happenings such as concerts, as well as one of our most brilliant concepts HELEdriv, which means that the whole building is open for everyone. 

Any questions? Send us an email blimed@driv.no

Bli frivillig

Vi jobber hardt for å sørge for at Tromsø studenter har et flott sted å slappe av. Vi er vert for store arrangementer som konserter, samt et av våre mest briljante konsepter HELEdriv, noe som betyr at hele bygningen er åpen for alle.

Noen spørsmål? Send oss en e-post blimed@driv.no