Bare Egil Band

Konsert

Bare Egil Band

Torsdag 11.september 2014 til Fredag 12.september 2014
21:00

Evig populære Bare Egil Band kommer med sitt nye album ”Norge på kryss og tvers volum 3” i midten av august og legger ut på en omfattende Norgesturne i forbindelse med plateslippet.

Alle landsdeler skal besøkes og Bare Egil skriver som vanlig nye låter til hver eneste konsert.

"Det å pålegge meg selv å skrive en ny sang med lokal vinkling til hvert lite drittsted jeg besøker har frigjort en enorm kreativ kraft hos meg. Jeg kan alltid lage en låt. Jo nærmere deadline jeg kommer, jo lavere må jeg bare legge lista. Så lenge jeg vet at hvis låta ikke holder mål, trenger jeg bare å spille den den ene gangen, går det greit.” – Egil Hegerberg

Dette har gjennom de siste årene blitt en tradisjon, og mange av disse låtene har allerede havnet på de første platene i serien. Nå fyller han igjen bandbussen med noen av landets beste musikere for å fortrylle Norge med en blanding av musikk og humor på høyt nivå. ”Vi har med oss både de nye låtene fra Volum 3, noen gamle hits og selvfølgelig de nyskrevne låtene til hvert sted. Vi spiller inn hver konsert og satser på at disse liveopptakene kan utgjøre Norge på kryss og tvers volum 4 til neste år.”

11. september
Dørene åpner
21:00