Lisa Skoglund

Konsert

Lisa Skoglund

Lørdag 18.mars 2023
20:00

Lisa Skoglund har skrevet seg inn i hjertet til mange med sine rå og ærlige tekster på nordnorsk. Skoglund er en autentisk låtskriver som forteller historier om det uforløste mellom mennesker og tar oss trygt inn på følelser vi sjelden tør å stå i.

Låtskriveren er en av flere spennende artister med utspring fra Nord-Norge og som følger den sterke visetradisjonen fra landsdelen med sterke og politiske tekster fremført på nordnorsk.

Vi kan glede oss til masse ny musikk fra Lisa Skoglund i 2023, som ender i slipp av nytt album. Det blir også en nydelig turné, og Driv er det første stedet som blir annonsert. 

«Skoglunds store styrke er for det første poetiske tekster på nordnorsk om mellommenneskelige forhold som er full av originale metaforer, men fri for klisjéer. Dernest snekrer hun vakre melodier. Sist, men ikke minst, er hennes intense og troverdige fremføring av ypperste klasse.»
Altaposten

«Få debutplater har vært mer omtalt eller etterlengtet i Tromsøs musikkmiljø, og Lisa Skoglund viser glimt av storhet på «Dagen æ vinn».»
iTromsø

18. mars
Dørene åpner
20:00