Sondre Justad: EKSTRAKONSERT

Konsert

Sondre Justad: EKSTRAKONSERT

Fredag 17.Februar 2023
20:00

SONDRE JUSTAD
SNN SCENE
DØRÅPNING 20:00
ID 18

Siden vi solgte ut konserten på torsdag på under én time (!) setter vi opp en ekstra konsert med Sondre Justad fredag 17. februar!

Med sine gripende og energiske konserter har Sondre Justad etablert seg som en av de sterkeste og mest populære liveartistene vi har. Etter lengre tids pause vendte han i år tilbake til scenen ved å headline et knippe av landets største festivaler, og i november runder han av året med to storslåtte konserter i Oslo Spektrum.

På nyåret er det imidlertid klubbscenene som står for tur. I januar og februar tar han med seg sitt faste band, og reiser ut på det som både blir hans første klubbturné på fem år og hans eneste i 2023.

Lofotværingen Sondre Justad (f. 1990) debuterte med et brak sommeren 2014, da han ga ut sin første singel, «Nu har du mæ». Låta ble en av de mest spilte på NRK P3 påfølgende høst, og var samtidig A-listet på NRK P1. I november samme år gjorde han sin første TV-opptreden da han spilte låta under P3 Gull på NRK.

Justad slapp i vår sitt tredje album En anna mæ. Albumet er hans mest kritikerroste i karrieren, og låter som «Sorry», «Pause fra mæ sjøl» og «Meninga med livet» har vært markante på både på radio- og topplister.

17. Februar
Dørene åpner
20:00