MVNISK – Releasekonsert

Konsert

MVNISK – Releasekonsert

Fredag 24.Februar 2023
20:00

MVNISK – Norges neste landeplage.

Omtalt av hjembyens avis iTromsø som «Tromsø`s første hip hop-kollektiv», startet gruppen ut med et brak i det nordnorske musikklandskapet. Gruppen består totalt av 6 medlemmer, som konsekvensielt fører til et allsidig spekter av sjangere med grunnmur i Old School rap og påvirket av en moderne vri.

I likhet med navnet MVNISK – som refererer til endring i stemningsleie – strekker musikken seg fra tunge og skrytende hip hop brøl til melodiske beats og personlige tekster. Da gruppen i 2020 droppet sin debut EP «801» fikk de raskt nasjonal oppmerksomhet. Deres mest spilte låt «Æ vikke henge med folk» fikk plass på flere av Spotify`s offisielle spillelister, og den profilerte avisen 730 ga låten utmerkelsen «Ukas mest woke norske låt».

Siden det har MVNISK spilt mange live shows, derav alle utsolgt. De har varmet opp for kjente navn som SvartePetter og OnkelP, der sistnevnte i tillegg har spådd om en lys fremtid for gruppen. I ettertid har vi ikke hørt så mye som ønskelig av ny musikk fra det nordnorske kollektivet, men nå er de endelig tilbake med en rekke nye låter på vei ut, kombinert med et brennende ønske om å kjøre noen sinnsyke live shows for det norske folk.

24. Februar
Dørene åpner
20:00