Rob Mules: Annual Rock Show

Konsert

Rob Mules: Annual Rock Show

Lørdag 12.november 2022
20:00

Annual Rock Show, lørdag 12. november!
Vi annonserer første band ut: CULT MEMBER!
Cult Member er et crossover thrash-band fra Tromsø.
Cult Member ga ut sin første EP våren 2020 og slipper platen «Infinite Death» høsten 2022. Med vokalist fra Texas, gitarist fra Andenes og medlemmer fra band som Die A Legend, Jabba, Reptile Master og The Box of Mothers spiller de en rask og tung miks av hardcore og thrash.
«Vi blir servert fete gitarriff, hyperaktiv tromme-vold og uber-macho gjengvokal langt over harry-grensa. Og slikt må man jo bare elske. I alle fall vi som digger Suicidal Tendencies, Iron Reagan og Municipal Waste – alle navn som dukker opp i hodet mitt i løpet av konserten» (Helge Skog, Feedback)

Annual Rock Show er en årlig mini-festival i regi av plateselskapet Rob Mules Records med det formål å fronte egne label-band i tillegg til andre band vi rett og slett bare digger. I sum lage til en festaften for alle involverte.
I år har vi den glede av å returnere til Studentsamfunnet Driv og Isbjørn scene. I tillegg til kveldsarrangement vil vi som i fjor også kjøre på med dagsarrangement!
Se opp for slipp av band og foredragsholdere i tida framover!

12. november
Dørene åpner
20:00