Astrid S: World Tour Part One

Konsert

Astrid S: World Tour Part One

Onsdag 19.oktober 2022
20:00

Grunnet korona-restriksjoner utsetter Astrid S "Astrid_S: World Tour Part One" til 2022
"Jeg må dessverre utsette turnéen til neste år. På grunn av ulike smittesituasjoner i Europa påvirker dette alle datoene, men vi jobber med å annonsere full turné snart! Gleder meg masse til å spille for dere igjen!" - Astrid S
Konserten flyttes tilbake til Driv. Ny dato er 19.oktober 2022.
Astrid S har hatt en eventyrlig suksess i de siste par årene, og treet ser ut til å vokse rett inn i himmelen. 20-åringens debut-ep inkluderte en av hennes største hits «Hurts So Good», og lå på listene i 21 land. Siden har hun sluppet flere EP´er med stor internasjonal suksess. Låter som «Breathe», «Paper Thin», «2AM», «Hyde» og Matoma-samarbeidet «Running Out» bidratt til å en stor fanbase verden over, med over 1 milliard avspillinger totalt. Hun har vunnet MTV EMA (Best Norwegian Act), Spellemannpris for Årets nykommer og Årets Spellemann.
2020 blir et stort år for Astrid med release av debutalbum og vi gleder oss til konsert med en av Norges største popstjerner

19. oktober
Dørene åpner
20:00