Lukas Graham (AVLYST)

Konsert

Lukas Graham (AVLYST)

Fredag 30.september 2022
20:00

Det danske verdensnavn, som slår sine rødder i Christiania og udfolder sine vinger over samtlige kontinenter. Verden er åben, når Lukas Graham leverer et sjælfuldt repertoire af førsterangs sangperler, ekstravaganza og nærvær.
 
Danmark holdt vejret, da Lukas Graham i 2011 uploadede to hjemmelavede videoer til det virtuelle univers, opførende ‘Drunk In The Morning’ og ‘Criminal Mind’. Sammen med vennerne Mark ‘Lovestick’ Falgren og Magnus ‘Magnum’ Larsson demonstrerede Lukas Forchhammer en helt ny og international vibe, som rev hele landet med sig. Kalenderåret skiftede til 2012, og snart havde bandet spredt sin vellyd som en voldsom steppebrand under en strålende sol.

I dag har Lukas Graham slået næsten alle salgsrekorder inden for dansk musik, og med singlen ‘7 Years’ har Lukas, Mark og Magnus cementeret sig som et af verdens mest eftertragtede bands. I 2019 kunne de melde udsolgt på fem danske arenakoncerter i Royal Arena og Jyske Bank Boxen for i alt 80.000 mennesker – og ligeledes lægger han i 2021 Refshaleøen ned med en eksklusiv, enestående og udsolgt koncert på dansk jord.

30. september
Dørene åpner
20:00