AVLYST: Tromsø Tribute Festival

Festival

AVLYST: Tromsø Tribute Festival

Lørdag 3.september 2022
20:00

Tribute-feberen sprer seg til Tromsø

Under ett år etter at Oslo Tribute Festival åpnet med et brak på Rockefeller, kommer rockefesten til Tromsø.

3. september står kremen av norske og europeiske tribute-band på scenen hos Driv, for å hylle rocke-ikoner som Led Zeppelin, AC/DC og Iron Maiden.

Da den første utgaven av festivalen ble arrangert med smittevernbegrensninger på Rockefeller i Oslo 18. september i år, ble de 200 billettene revet bort på rekordtid.

- Den første konserten ga oss tydelig svar på at dette er noe det norske folk vil ha. Til tross for at vi kun hadde lov til å slippe inn 200 personer, var stemningen helt elektrisk.

- Hvordan det kommer til å bli med fulle hus, tør jeg nesten ikke tenke på. Vi gleder oss til gi enda flere rock n ´roll-fans over hele landet mulighet til å bli med på festen, sier festivalsjef Jarle Ring.

I tillegg til festivalen i Tromsø, skal Oslo Tribute Festival arrangere en ny rockefest på Rockefeller 8. oktober og Bergen Tribute Festival (18-19. februar), Trondheim Tribute Festival (24. september), Stavanger Tribute Festival (25 og 26. mars) og Drammen Tribute Festival (XXX november) ser dagens lys i 2022.

De kjente tribute-bandene Gentle Grove (Led Zeppelin), Fan Heller (Van Halen), Dirty Deeds (AC/DC og Iron Made´em (Iron Maiden) er blant artistene som allerede er bekreftet til rockefesten.

- Dette kommer til å bli en festkveld for alle som er glad i rockemusikk. Nivået på bandene er skyhøyt. Dette kommer til å bli festen hele Tromsø har ventet på, sier Emma Linhuldt hos Driv.

3. september
Dørene åpner
20:00