The Rocky Horror Picture Show (show 18:00)

Film

The Rocky Horror Picture Show (show 18:00)

Lørdag 28.mai 2022
17:00

The Rocky Horror Picture Show» er en interaktiv filmvisning hvor skuespillere fremfører deler av filmen på scenen og ute blant publikum. Musikal-komedien ble gitt ut i 1975 og ble fort beryktet på grunn av sin LGBTQ+ tematikk og lange tradisjon med publikums-deltagelse.

Seerne oppfordres nemlig til å delta ved å ta i bruk diverse gjenstander fra sine partypacks – som de får utdelt på vårt show – og ved å rope angitte linjer til skuespillerne på scenen og på skjermen. Forestillingen arrangeres i samarbeid med Studentsamfunnet Driv og Arctic Pride og er en del av «Skeiv Aften» med plass til 250 publikummere i SNN-salen.

Som alltid får studenter ekstra fine priser på billetter. På disse forestillingene kan også medlemmer av FRI benytte seg av samme tilbud.

Vi lover deg et heidundrende show med fokus på at alle og enhver skal føle seg velkommen!

28. mai
Dørene åpner
17:00