Knut Marius

Konsert

Knut Marius

Fredag 1.April 2022
20:00

KNUT MARIUS TURBO TOUR VOLUM II
Vi presenterer stolt Knut Marius, Norges Ultimate Entertainer og vinner av Stjernekamp 2020. Nå med nytt album på Norsk, og release turné 2022.
Den sjarmerende Tomrefjordingen tok Norge med storm, da han atter en gang beviste at han er en av Norges beste vokalister. Han behersker alle sjangre og har i år turnért store deler av landet til fantastiske kritikker både fra arrangører, anmeldere og ikke minst publikum.
Med fantastiske musikere og produsenter er det nå en sound som bygger opp under formidlinga til den sjelfulle romsdalingen
På Scenen:
Tommy Kristiansen - Gitarer
Jonny Sjo - Bass
Haakon - Marius Pettersen - Tangenter
Marius Simonsen - Trommer
I alle år har Knut Marius sunget på engelsk. Nå har han, for første gang, begynt å skrive på norsk og da på sin egen dialekt. Siden starten av 2019 har han fundert, skrevet, stanga hodet i veggen, jublet, grått og skrattet, nå foreligger resultatet. Med tekster som handler om stor kjærlighet og mellommenneskelige relasjoner, er det en dønn ærlig artist som nå legger innsiden av sjela i de nye låtene.
Publikum vil selvfølgelig også få høre et utvalg fra Knut Marius favoritter fra Stjernekamp og hit`s fra tidligere utgivelser.

1. April
Dørene åpner
20:00