Minor Majority

Konsert

Minor Majority

Fredag 18.mars 2022
20:00

Fredag 4. mars, 2022, slipper Minor Majority sitt niende album «Kiss Off». Bandet feirer slippet med en omfattende norgesturné i mars og april. «Kiss Off» inneholder ni nye låter og er bandets tredje langspiller på fire år. Bandet vil slippe tre singler i forkant av plateslippet, den første kommer allerede i januar 2022.
Med en karriere som strekker seg over mer enn 20 år og med hit-låter som "Dancing in the Backyard", "Come Back to Me", "(In that) Premature Way", "Another Year" og ikke minst "Supergirl" har Minor Majority rukket å bli en pop-institusjon hjemme i Norge. Bandet har også en stor og trofast fanskare i Frankrike og Tyskland og legger i september 2022 ut på sin første europaturné på ti år.
Minor Majority debuterte i 2001 med albumet "Walking Home From Nicole´s " og har gitt ut åtte kritikerroste album. Fire av disse har solgt til gull, to har blitt nominert til Spellemannsprisen (If I Told You, You Were Beautiful, 2002 og Reasons To Hang Around, 2006) og ett til alarmprisen (Up For You & I, 2004). I 2006 vant bandet Spellemann i kategorien «beste popgruppe» for Reasons To Hang Around. Bandet har spilt mer enn 700 konserter i hele Europa.
Minor Majority lover en konsert med låter fra hele katalogen, både nye favoritter og gamle klassikere. Ikke gå glipp av denne muligheten til å se et av Norges beste og mest rutinerte pop-band med nytt materiale mellom hendene.

18. mars
Dørene åpner
20:00