Rolffa / UTSOLGT

Konsert

Rolffa / UTSOLGT

Lørdag 5.Februar 2022
20:00

Mange har prøvd, men ingen har klart å levere fest og god stemning på samme nivå som Rolffa på lenge. Så da var det på det rene at 2021 ble året der Rolffa endelig gjorde et comeback, og tok tilbake sin plass som Finnmarks ubestridte partygarantister.

Det nå legendariske Finnmarksbandet Rolffa har siden den forsiktige oppstarten rundt år 2004 havnet inn i veldig manges hjerter. Både på den tøysete siden gjennom låter som “Paryjoik” og “Toppløs”, men bandet har også truffet enda flere fra sine mer alvorlige sider. De siste syv-åtte vintrene har Rolffa derimot vært i hi, uten å foreta seg spesielt mye. Bandmedlemmene har vært opptatt med familielivets første år og frontmann Rolf Amundsen har i tillegg produsert album i andre prosjekter og for andre artister.

Men nå er bandet aktuell med ny musikk. I 2021 kom singlene “Uvær og «Fin». Og i kulissene jobbes det med flere singelutgivelser, og ikke minst et nytt album i løpet av første halvdel av 2022.

Men før dét trenger vi en skikkelig joikekveld! Og det mer enn aldri før! De som har vært på en Rolffa-konsert vet hva det betyr. Topp stemning fra ende til annen med låter som Partyjoik, Toppløs, E du med? og Hjerteknuser. Etterpå er det såpass festing at vi ikke rekker bussen hjem.

Turneliste:
22. januar: Perleporten Kulturhus, Honningsvåg
28. januar: Park 22 Byscena, Mo i Rana
29. januar: Sinus, Bodø
03. februar: Ofelas, Kirkenes
04. februar: Studenthuset City Scene, Alta
05. februar: Studentsamfunnet Driv, Tromsø

5. Februar
Dørene åpner
20:00