Spidergawd / Bokassa

Konsert

Spidergawd / Bokassa

Fredag 18.Februar 2022
20:00

SPIDERGAWD & BOKASSA

Endelig tilbake etter kunstig koma!

Spidergawd VI er spilt inn og mixet i Sørgården Studio september 2020, og er det første Spidergawd albumet med det nye medlemmet Brynjar Takle Ohr på co-lead gitar.
Bandet fant en ny liten sti etter turnéen for Spidergawd V i 2019, med to lead gitarer, og med oppstandelsen av Rolf Martin Snustads Saxofon. Snustad sluttet nemlig etter turnéen i 2019, men kom tilbake etter å ha innsett at livet uten hard rock rett og slett ble for hardt å leve.
Spidergawd VI fortsetter på tråden fra IV og V, og der Bassist Hallvard Gaardløs var co-pilot på låtskriving på IV og V, er det new kid, Brynjar Takle Ohr, som har sittet i sidesetet på Spidergawd VI.
Bandet fortsetter å ha den siste utgivelsen som favoritt som vanlig, men innholdet må uansett godkjennes av lytteren etterhvert som tiden går.
Er det det beste albumet? Vi mener det.

Powertrioen Bokassa forener flere av rockens undersjangere til sin egen unike “stonerpunk”. Bandet har gitt ut to kritikerroste album, flere EPer og spilt på flere av Norges største festivaler (Øya, Malakoff, Stavernfestivalen) og over hele landet. Den selvutgitte debutplaten “Divide & Conquer” ble kåret til et av 2017s beste debutalbum av ærverdige Metal Hammer UK og et av det siste tiårs beste norske album av Gaffa. I 2019 spilte bandet support for Metallica, sammen med Ghost, på deres “Worldwired”-turné, tett fulgt av egen Europaturné senere på året og Spellemannsnominasjon året etter. I fjor signerte bandet med det østerriske storselskapet Napalm Records (Monster Magnet, Andrew W.K, W.A.S.P) for et kommende tredjealbum.

18. Februar
Dørene åpner
20:00