TIFF 2022

Film

TIFF 2022

Mandag 17.januar 2022 til Søndag 23.januar 2022
18:00

TIFF 2022
Den 32. utgaven av Tromsø internasjonale filmfestival finner sted 17.-23. januar 2022. Etter å ha måtte arrangere en heldigital i fjor gleder vi oss mer enn noen gang til en mer normal festivalopplevelse, med publikum i kinosalene og herlig festivalstemning over hele byen. Driv har i mange år vært en sentral scene og visningsarena under filmfestivalen, noe den fortsetter å være på kommende festival og TIFF gleder seg til å innta byens studenthus!
Programmet for festivalen slippes i hovedsak i midten av desember, men det vil også være små drypp og overraskelser fra dette i tiden fremover så følg med på sosiale medier fremover for å holde deg oppdatert. TIFF er på Facebook, Twitter og Instagram under brukernavn @tromsofilmfest
Velkommen på TIFF 2022!

TIFF 2022
The 32nd edition of the Tromsø International Film Festival takes place on January 17-23 2022. After having to put on a mainly digital event for our 2021 festival we are more excited than ever to once again have people returning to cinemas and enjoying the unique festival atmosphere all across the city in January. For many years Driv has been a central venue during the festival, which it will continue to be in 2022. The festival program will be announced in full in mid-December, but some films, events and other teasers will be dropping before that so make sure you follow our social media to stay up to date. TIFF is on Facebook, Twitter and Instagram and our handle is @tromsofilmfest
Welcome to TIFF 2022!

17. januar
Dørene åpner
18:00