Ruben

Konsert

Ruben

Flyttet til 31.mars 2022
Torsdag 31.mars 2022
20:00

"Det er med tungt hjerte vi må flytte på konsertene i Bodø og Tromsø som skulle være denne helgen. Det er alltid like gøy å komme nordover for å spille, men sånn ting er nå er det ikke mulig å gjennomføre. Jeg håper å se så mange som mulig der på de nye datoene og at verden ser litt annerledes ut neste år. Stay safe ❤" - RUBEN

Ruben akkurat spilte utsolgt konsert under DebutUKA. Pga stor interesse Ruben kommer tilbake i desember.

Det unge talentet fra Bjarkøy har på kort tid befestet seg som et av Norges pophåp med over 300 millioner streams og samtlige hitsingler som har plassert seg i spillelistene til svært mange både i og utenfor fedrelandet. Ruben presenterte i vår oppfølgeren til den suksessfulle «Melancholia» med EP’en “Animosity”.

Ruben er en ung, suksessfull artist fra lille Bjarkøy i Nord-Norge. I fjor vant han sin første Spellemannpris for «Årets Låt» med «Lay By Me» og hadde nylig et samarbeid med Alan Walker på låten «Heading Home». Med over 300 millioner samlet streams på låter som “Walls”, “Lay By Me”, “Power”, “Burn Down This Room” og «Dear God», etableres Ruben sitt fotfeste sterkere og sterkere både i Norge og internasjonalt.

31. mars
Dørene åpner
20:00